Skip to content

Over ons

De Thuishaven

Recent hebben we De Thuishaven in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen met een volledig nieuwe kaart, maar ook met een grondige verbouwing. Omdat niet alleen het eten zorgt voor gezelligheid, maar ook de omgeving en de sfeer die er hangt. Wij willen dat de mensen die hier komen een warm gevoel krijgen. We hebben er een restaurant van gemaakt waar mensen graag samen willen komen, om lekker te eten en een drankje te doen. Dit is dan ook waar wij voor staan, gezelligheid en lekker eten. Bij ons kunt u lunchen, dineren en borrelen. Wilt u graag een feestje geven bij De Thuishaven, dan kan dat ook in onze zaal. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lunch

Kom tussen de middag een langs om lekker te lunchen! Voor de lunch serveren wij o.a. verse broodjes en sandwiches, salades, soepen, pantosti’s en burgers. Wilt u graag verrast worden door onze keukenbrigade dan hebben we een 3 of 4 gangen menu voor u, volledig buiten de kaart om.

Borrelen

Wilt u graag een avondje borrelen met uw gezelschap, dat kan ook bij ons. Wij hebben daarom ook een ruime keuze aan borrel bites, zodat u tijdens het borrelen lekker wat te snacken heeft.

Diner

Een etentje met de hele familie, waarom niet? Voor het diner serveren wij o.a. Hollandse steak, Hert, Penne pasta carbonara, Gebakken zalm en Entrecote. Laat u zich graag verrassen? Dan wil onze keukenbrigade u graag in de watten leggen met een menu van 3 of 4 gangen.

Feest

Heeft u iets te vieren? Met onze mooie zaal en vele mogelijkheden is De Thuishaven een ideale locatie voor een feestje. Stuur ons een mailtje als u onze zaal wilt gebruiken voor een feestje.

Reserveer hier

Vul hier de gegevens in voor de reservering